Blog overzicht

Als aanbieder en bedrukker van promotiematerialen schrijven wij regelmatig artikelen over onderwerpen waarvan wij denken dat onze bezoekers het leuk vinden. Heb je leuke ideeën of wil je een gastblog laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. Veel leesplezier.

Een zakelijke blog starten is een must voor succes: zeven tips

Om uw bedrijf te laten floreren in de online wereld, is een sterke online aanwezigheid een must. Betaalde advertenties op AdWords en sociale platforms zullen onmiddellijk resultaat opleveren, maar voor succes op de lange termijn is er niets dat troef is voor contentmarketing. En het begint allemaal met wat ik 'thuisbasis' noem, de blog van je website.

Lees meer...

5 redenen waarom jouw bedrijf een logo redesign nodig heeft

Het logo is een cruciaal aspect van de merkidentiteit. Soms komt het logo niet helemaal lekker tot uiting en heeft het een redesign nodig. In dit artikel bespreken we 5 redenen waarom je logo een redesign nodig heeft.

Lees meer...

Seo trends 2019

Zoekmachine optimalisatie verandert voortdurend en bedrijven die de concurrentie voor willen blijven, moeten zich hiervan bewust zijn. Het bijhouden van deze veranderingen is voor iedere SEO specialist een must. Nu 2018 is afgelopen, kan het ontdekken van welke trends in 2019 van belang zijn, bedrijven helpen hun strategieën te plannen voor het komende jaar. We bespreken de belangrijkste.

Lees meer...

Opzetten guerrilla marketing campagne

Er is geen algemene werkwijze voor het opzetten van een succesvolle guerrillamarketingcampagne. Integendeel, originaliteit is de sleutel. Maar er zijn natuurlijk wel richtlijnen die de kans op succes vergroten. In dit artikel geven wij tips voor het uitvoeren van een succesvolle guerrillamarketingcampagne die sterke impressies oplevert met uw doelgroep.

Lees meer...

Hoe maak je een geweldig logo dat echt een weerspiegeling is van je merk?

Een bedrijfslogo en de identiteit van een bedrijf spelen een belangrijke rol in het succes ervan. Bedrijven laten graag een logo ontwerpen op een manier die weerspiegelt waar het bedrijf over gaat. Maar hoe maak je zo’n logo?

Lees meer...

Handige google analytics tools

Het internet is de primaire plaats geworden om de wereld op de hoogte te stellen van uw bedrijf of merk. Voorbij zijn de dagen van traditionele marketing. In plaats daarvan hebben we nu een nauwkeurige manier om een wereldwijd publiek op te bouwen door hulpmiddelen te gebruiken die Google Analytics beschikbaar stelt aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om informatie bij te houden.

Lees meer...

Waarom is een SSL certificaat belangrijk voor uw bedrijfswebsite?

Met de evolutie van het internet nemen de oplossingen voor een betere bescherming van websites toe. Een SSL certificaat is belangrijk voor een website, maar waarom?

Lees meer...

Richtlijnen voor het ontwerpen van het perfecte logo

Het ontwikkelen van een goed logo is geen eenvoudige opgave. Je zult waarschijnlijk talloze fasen doorlopen: van brainstormen tot schetsen en van reviseren tot proefdrukken. De volgende richtlijnen helpen je bij het ontwerpen van een logo.

Lees meer...

Wat kan whatsapp business voor bedrijven betekenen?

Sinds begin 2018 is het mogelijk om een WhatsApp Business account aan te maken. Het doel van WhatsApp Business is om het voor bedrijven makkelijker te maken om met haar klanten te communiceren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer...

Haal meer uit je LinkedIn bedrijfspagina

Op LinkedIn zijn ruim 150.000 Nederlandse bedrijven actief. Hoe zorg je ervoor dat je op valt? LinkedIn wordt vaak gezien als ‘vacaturesite’ waar mensen zich mooi kunnen presenteren en bedrijven naar hartenlust kunnen zoeken. Maar LinkedIn is veel meer.

Lees meer...

Wat hebben bedrijven aan autoreclame?

Elk voertuig zonder reclame is een gemiste kans om u als bedrijf aan de buitenwereld, uw huidige en toekomstige klanten, te presenteren.

Lees meer...

Jouw blog hier? Dat kan!

Wij verrijken ons blog graag met unieke en kwalitatieve content. Heb je ideeën of wilt u een gastblog laten plaatsen?

Stuur ons dan een e-mail